Skip to main content
24 augustus 2023

Eerste selectie Opwekkings­­­liederen van cd 48 bekend

De voorbereidingen voor cd 48 zijn in volle gang! De selectiecommissie heeft vier prachtige nieuwe Opwekkingsliederen uitgekozen, die samen de eerste serie liederen van de nieuwe cd 48 vormen. De liederen worden op een aantal momenten van het jaar opgenomen, en komen direct beschikbaar als lyric video en in diverse digitale muziekuitgaven.

De eerste vier
We zetten ze voor je op een rijtje:

  • This is Our God – Phil Wickham
  • Praise – Elevation Worship
  • Look to the Lamb – Jesus Culture
  • Allesomvattend – Mozaiek Worship

Op dit moment worden de liederen vertaald, gearrangeerd en ingestudeerd. Werk aan de winkel dus voor de Opwekkingband, want op 23 september wordt deze eerste serie liederen opgenomen tijdens Opwekking in Concert!

Opname bijwonen?
Je bent van harte welkom op zaterdag 23 september in Aalsmeerderbrug bij de eerste Opwekking in Concert van dit seizoen: een avond vol aanbidding, ruimte voor de Heilige Geest, ontmoeting en natuurlijk de opname van de nieuwe Opwekkingsliederen. We hebben er zin in, en zien ernaar uit om samen met de Opwekkingband tijd in Gods aanwezigheid door te brengen. Noteer de andere avonden ook alvast: op 4 november komen we naar Oud-Beijerland en op 16 maart zijn we in Groningen.

Om alvast in de stemming te komen hebben we een sneakpeek playlist met de oorspronkelijke versie van de eerste vier liederen voor je samengesteld. Veel luisterplezier!

Ik ben erbij! Sneakpeek playlist