Skip to main content

In Concert

Word hostlocatie

Nadat we jarenlang de Opwekkingsliederen hebben opgenomen tijdens het Opwekking Worship Weekend zijn we een nieuwe weg ingeslagen en komen we met Opwekking in Concert naar gemeenten door heel Nederland. Bij Opwekking in Concert staan aanbidding voor God, opname van nieuwe Opwekkingsliederen en ontmoeting met God en met elkaar centraal.

Tijdens het  weekend werken we samen met plaatselijke gemeentes. Op zaterdag organiseren we een aanbiddingsconcert en op zondag neemt de Opwekkingband de aanbiddingsdienst tijdens de samenkomst voor zijn rekening. Ook dan worden de nieuwe liederen gezongen en opgenomen. We willen hierin graag samenwerken met de plaatselijke gemeente en deze dienen met, onder andere, de Opwekkingband.

Het aanbiddingsconcert op zaterdagavond is toegankelijk voor iedereen. Aanmelding vooraf is verplicht en ter bestrijding van de kosten heffen we entree. De zondagmorgen is in eerste instantie bedoeld voor gemeenteleden en natuurlijk gratis toegankelijk. Wel bekijken we in overleg met de gemeente hoe we kunnen voorkomen dat veel buitenstaanders op zondag komen in plaats van zaterdagavond.

Meld je aan als hostlocatie

Enthousiast om als gemeente een Opwekking in Concert te hosten? Wij komen graag naar jullie toe! Om alles goed te laten verlopen, is een aantal zaken nodig/belangrijk. We zetten ze voor je op een rijtje:

Minimale faciliteiten

  • Een zaal met minimale capaciteit van 750 deelnemers
  • Podium van minimaal 12m bij 5m vrije ruimte voor de Opwekkingband
  • Stroomcapaciteit: bij voorkeur 380 – 32A (evt. 16) kracht voor licht en 2x 16A 220V voor geluid

Voldoe je aan het bovenstaande? Stuur dan een e-mail via onderstaande button. Dan nemen we contact met je op. Je ontvangt informatie over de overige voorwaarden.

Ik ben geïnteresseerd

Opwekking in Concert

Iedere keer is het een feest om nieuwe Opwekkingsliederen op te nemen: nieuwe liederen uit binnen- en buitenland om God te aanbidden. En jij kunt erbij zijn, want we gaan het land in!