Skip to main content

Opwekkingsliederen

Opwekkings­liederen

Aanbidding voor God staat centraal in de Opwekkingsliederen. Want Hij is onze lof en eer meer dan waard! Met de Opwekkingsliederen bieden we jou en je kerk krachtige en inspirerende liederen om God te aanbidden en je geloof te beleven en te delen. Liederen met eigentijdse muziek en teksten met de Bijbel als basis.

Een paar keer per jaar komt er een aantal nieuwe Opwekkingsliederen digitaal beschikbaar, en rond Pinksteren verschijnt de complete serie ook op cd en in gedrukte vorm. De nieuwe serie Opwekkingsliederen wordt opgenomen tijdens Opwekking in Concert – een aantal aanbiddingsavonden in lokale kerken in het land. Het hele jaar door kunnen suggesties voor nieuwe Opwekkingsliederen doorgegeven worden. De criteria daarvoor vind je op deze site. De muziekuitgaven zijn te bestellen via onze webwinkel, en te beluisteren op platforms als YouTube en Spotify.

Instrumentale tracks

Op zowel de streamingdiensten als YouTube zijn ook instrumentale versies van de liederen te vinden. Opwekking biedt deze als hulpmiddel aan voor gemeenten en groepen die niet de beschikking hebben over een eigen begeleidingsband. 

Luister de nieuwe Opwekkings­liederen

Geniet alvast van een voorproefje van de nieuwe serie Opwekkingsliederen van cd 48 met deze playlist met de oorspronkelijke uitgaven!