Skip to main content
9 maart 2023

Inspirerende workshops en seminars tijdens Opwekking Worship Weekend

Eind volgende week is het zover, dan organiseren we ons allerlaatste Opwekking Worship Weekend! Een weekend vol aanbidding, nieuwe Opwekkingsliederen en ontmoeting. Naast overdenkingen van boeiende sprekers met een hart voor aanbidding kun je op zaterdagmiddag diverse workshops en seminars bijwonen die jou inspireren en toerusten om te groeien in aanbidding.

Een greep uit het aanbod:

  • Workshop zingen – met Talitha Nawijn. Technieken, tips en tricks voor het beter leren zingen. En natuurlijk veel samen zingen.
  • Songwriters bootcamp – o.l.v. Jafeth Bekx, m.m.v. Harold ten Cate, Sander Nijbroek, Reyer van Drongelen, Sarah Ben Hamida en Charlotte Jordaan.
  • Seminar: Een leven van aanbidding – met Ruben Flach. Wat lezen we in de Bijbel over aanbidding en muziek en ons dagelijkse leven? En hoe bouwt God aan een relatie met zijn kinderen door van aanbidding?
  • Seminar: Hoe bouwen we een aanbiddingsteam? – in gesprek met Reni en Elisa Krijgsman en de Opwekkingband komen vragen aan de orde als: Hoe bouw je aan een cultuur van aanbidding? Hoe ontwikkel je je als team? Met mogelijkheid tot stellen van vragen.
  • Seminar: Aanbidding en de Heilige Geest – met Chrissy Anne. Als we willen leven vanuit een hart van aanbidding is het belangrijk om de Heilige Geest in ons dagelijks leven ruimte te geven. Hoe wil Hij ons vullen zodat we vanuit zijn volheid leven in aanbidding? En hoe gebruikt Hij gaven om ons te helpen in aanbidding?

Het Opwekking Worship Weekend wordt gehouden van 17 t/m 19 maart op De Betteld in Zelhem. Kom ook en laat je inspireren!

Bestel je ticket