Skip to main content
10 oktober 2023

Tweede selectie Opwekkingsliederen van cd48 bekend

De voorbereidingen voor cd 48 zijn in volle gang! De selectiecommissie heeft weer vier prachtige nieuwe Opwekkingsliederen uitgekozen, die samen de tweede serie liederen van de nieuwe cd 48 vormen. De liederen worden op een aantal momenten van het jaar opgenomen, en komen direct beschikbaar als lyric video en in diverse digitale muziekuitgaven.

De tweede serie

We zetten ze voor je op een rijtje:

  • Hij leeft – Jafeth Bekx/ Sander Nijbroek
  • Zend mij (Send Me) – Brandon Lake / Jenn Johnson / Kari Jobe
  • A Christian’s Daily Prayer – David Fournier/ Jordan Kauflin/ Matthew Merker
  • Wij aanbidden U Jezus –  Reyer / Sarah Ben Hamida / Kees Kraayenoord

Op dit moment worden de liederen vertaald, gearrangeerd en ingestudeerd. Werk aan de winkel dus voor de Opwekkingband, want op 4 november wordt deze tweede serie liederen opgenomen tijdens Opwekking in Concert!

Opname bijwonen?

Je bent van harte welkom op zaterdag 4 november in Oud-Beijerland bij de tweede Opwekking in Concert van dit seizoen: een avond vol aanbidding, ruimte voor de Heilige Geest, ontmoeting en natuurlijk de opname van de nieuwe Opwekkingsliederen. We hebben er zin in, en zien ernaar uit om samen met de Opwekkingband tijd in Gods aanwezigheid door te brengen. Noteer de andere avond ook alvast:  op 16 maart zijn we in Groningen.

Om alvast in de stemming te komen hebben we een sneakpeek playlist met de oorspronkelijke versie van de eerste acht liederen voor je samengesteld. Veel luisterplezier!

Ik ben erbij! Sneakpeek playlist