Skip to main content
30 september 2022

Drie nieuwe muzikanten voor de Opwekking­band

Deze maand treden maar liefst drie nieuwe bandleden aan bij de Opwekkingband! Met de opname van de eerste liederen in september en november tijdens Opwekking in Concert kunnen ze meteen vol aan de bak. We stellen ze graag aan je voor.

Drie man sterk
Sergio Leeflang (27) is fulltime muzikant van beroep en gaat als bassist meespelen. Daarmee volgt hij Wilco van Esschoten op, die 12,5 jaar bassist in de Opwekkingband was. Ook Joël Floor (30) is in het dagelijks leven fulltime muzikant en in de band speelt hij elektrisch gitaar. En Erik de Mooij (26) komt de band versterken als zanger en akoestisch gitarist. In het dagelijks leven is hij werkzaam als accountant en worshipleader/gitarist. We zijn dankbaar voor zoveel talent en wensen hen een mooie tijd bij de Opwekkingband!

Opwekking in Concert
We noemden het al: de Opwekkingband is volop bezig met de nieuwe Opwekkingsliederen van cd47. Op 5 november a.s. wordt de tweede serie liederen opgenomen in Zwijndrecht en jij kunt daarbij zijn! Opwekking in Concert is een avond vol aanbidding, nieuwe Opwekkingsliederen en ontmoeting. Tijdens een aanbiddingsconcert van de Opwekkingband – inclusief de drie nieuwe bandleden – zingen we samen tot eer van God en nemen we ook een aantal nieuwe Opwekkingliederen op. Naast de nieuwe liederen is er natuurlijk ook ruimte voor bekende en ‘gouwe ouwe’ Opwekkingsliederen.

Bestel snel je ticket en beleef een avond vol aanbidding en ontmoeting tijdens Opwekking in Concert!

Meer info & tickets