Skip to main content
27 september 2022

Opwekking in Concert: aanbidding, nieuwe Opwekkings­liederen en ontmoeting

We nodigen je van harte uit voor Opwekking in Concert: een avond vol aanbidding, nieuwe Opwekkingsliederen en ontmoeting. Tijdens een aanbiddingsconcert van de Opwekkingband zingen we samen tot eer van God en wordt een aantal nieuwe Opwekkingliederen van cd 47 opgenomen. Welkom op 5 november in Zwijndrecht!

Opwekking in Concert
We gaan het land in! Met dit nieuwe evenement komen we naar lokale kerken waar we met een grote groep Vrienden van Opwekking en andere enthousiaste bezoekers een avondvullend aanbiddingsconcert meebeleven van de Opwekkingband. De eerste avond vond plaats op 24 september en het was een groot feest! Op 5 november komen we met de voltallige Opwekkingband – inclusief de drie nieuwe bandleden – naar Zwijndrecht. Naast de tweede serie nieuwe liederen is er natuurlijk ook ruimte voor bekende en ‘gouwe ouwe’ Opwekkingsliederen.

Wat is het een voorrecht om elke keer weer nieuwe Opwekkingsliederen op te kunnen nemen. Om te zien hoe God steeds weer mensen inspireert en nieuwe muziek geeft: liederen die het leven met God bezingen, Hem prijzen en eren om zijn grootheid, maar ook liederen om dicht bij God te schuilen en ons te bemoedigen onderweg. Liederen die levens veranderen, voor elk moment van de dag!

Praktische informatie
Datum: Zaterdag 5 november
Tijd: 19.00 uur inloop, 19.30 uur aanvang
Locatie: Nehemia Ministries, H.A. Lorentzstraat 5, Zwijndrecht
Entree: € 10,00

Bestel snel je ticket en beleef een avond vol aanbidding en ontmoeting tijdens Opwekking in Concert!

Bestel je tickets