Skip to main content
18 januari 2021

Pre-save de tweede serie Opwekkings­liederen van cd46

De tweede serie van vier nieuwe Opwekkingsliederen komen eind deze week beschikbaar. Vanaf vrijdag 21 januari kun je ze beluisteren en downloaden. Via deze link kun je ze alvast in je bibliotheek zetten en worden de liederen gedownload op het moment van uitkomen.

Tweede serie
Deze tweede serie liederen is opgenomen tijdens Simply Jesus Come Together, begin november. Onder leiding van de Opwekkingsband hebben de bezoekers van het event vier nieuwe liederen ingezongen die beschikbaar komen als lyric video en digitale bladmuziek. Sinds dit jaar nemen we op meer momenten in het jaar nieuwe Opwekkingsliederen op. Daarmee willen we bereiken dat de muziek die wij beschikbaar maken voor kerken en gemeenten actueel en eigentijds blijft (lees meer).
De tweede serie liederen van cd 46 bestaat uit:

862 – Vrijheid (Freedom) – Jesus Culture
863 – Verhoog zijn naam – InSalvation
864 – Alle glorie – Eline Bakker/Reyer van Drongelen/Kees Kraayenoord
865 – Hier zijn (Just be) – Kim Walker

Direct beschikbaar
De nieuwe cd met alle liederen zal zoals altijd tijdens de Pinksterconferentie verschijnen. Maar nu kun je deze liederen dus al digitaal gebruiken. Ze worden toegevoegd aan de digitale luisterplatforms, in de Opwekkingsliederen app, in OPS en in de webshop van Opwekking. De laatste vier nieuwe Opwekkingsliederen worden opgenomen tijdens het Opwekking Worship Weekend, dat van 18 tot en met 20 maart plaatsvindt op De Betteld in Zelhem.

Pre-save de liederen