Skip to main content
8 november 2022

Registratie Opwekking Worship Weekend 2023 van start

Het Opwekking Worship Weekend is een inspirerend weekend vol aanbidding, workshops en tijd voor ontmoeting. Een weekend tot eer van God! Iedereen met een hart voor aanbidding is van 17 t/m 19 maart 2023 van harte welkom op De Betteld in Zelhem.

Groeien in aanbidding
God zoekt naar mensen die Hem in Geest en waarheid aanbidden. Met heel hun hart en ziel uitzingen en uitleven wie Hij voor hen is. Dat is ons verlangen voor dit weekend. We willen samen groeien in aanbidding en daar veel ruimte voor geven. Zo zijn er tijdens alle diensten korte toespraken van bekende aanbiddingsleiders en sprekers, en nemen we volop de tijd voor stilte, gebed en ‘ministry’. Om je verder te inspireren en toe te rusten is er op zaterdag een ruim aanbod aan seminars en workshops.

Nieuwe Opwekkingsliederen
Tijdens het weekend nemen we ook de laatste serie nieuwe Opwekkingsliederen van cd 47 op. De eerste en tweede serie liederen zijn al eerder opgenomen tijdens Opwekking in Concert. Natuurlijk komen alle nieuwe liederen het weekend voorbij tijdens de verschillende aanbiddingsconcerten. Het Worship Weekend is een geweldige mogelijkheid om samen als aanbiddingsteam van je kerk of gemeente inspiratie op te doen. Samen opnieuw ontdekken hoe krachtig aanbidding is, leren van professionele zangers en muzikanten uit o.a. de Opwekkingsband en meteen de nieuwe Opwekkings­­liederen aanleren.

Is het jouw verlangen om dichter bij Gods troon te komen? Wil jij groeien in aanbidding – persoonlijk of als team – en wil je een weekend lang zingen tot eer van onze God? Geef je dan snel op!

Bestel je ticket