Skip to main content

Over ons

Over ons

Opwekking verlangt naar geestelijke vernieuwing in ons land. Als meer dan de helft van de Nederlanders aangeeft niet meer te geloven, is er nog veel werk te doen. We geloven dat God zijn kinderen oproept en toerust om de kracht van Gods koninkrijk zichtbaar te maken in ons dagelijks leven. Als we vervuld zijn met de kracht van de Heilige Geest, zal het licht van Jezus door ons heen stralen en kunnen we Nederland bekendmaken met het evangelie van Jezus Christus.

Die visie en dat verlangen werkt door in al onze activiteiten en uitgaven. Al ruim 60 jaar mogen we een boodschap van geloof, hoop, liefde en geestelijke groei delen met Nederland. We willen christenen opbouwen in hun geloof en toerusten om hun plek in deze wereld in te nemen. Dat doen we vanuit drie speerpunten:

  1. Verkondiging en onderwijs, zoals door de Pinksterconferentie, Opwekking Magazine, het Worship Weekend en door onze Opwekkingsliederen die voor velen tot zegen zijn.
  2. Geloofsopvoeding, vanuit Opwekking GO bieden we kinderwerkmateriaal aan en wordt het kinderwerk tijdens de Pinksterconferentie georganiseerd.
  3. Leiderschapsontwikkeling, via de Global Leadership Summit die jaarlijks op verschillende locaties in Nederland plaatsvindt

Naast deze speerpunten is Opwekking Services betrokken bij activiteiten en conferenties in het land. Met hulp van onze trouwe vrijwilligers ondersteunen we collega-organisaties bij het realiseren van hun missie door projectondersteuning, verhuur en Sound service.

Inspirerende verhalen

Ieder jaar ervaren mensen dat tijdens onze verschillende events: indrukwekkende verhalen over God die levens verandert!