Skip to main content

Worship Weekend

Veelgestelde vragen

Wat is inbegrepen bij een ticket van het Worship Weekend?

Je hebt toegang tot alle programma’s die in het weekend worden aangeboden, waaronder de aanbiddingsconcerten en seminars. Maaltijden en accommodatie zijn niet inbegrepen, die zijn apart te boeken via De Betteld.

Zijn er ook dagkaarten beschikbaar?

Je haalt het meeste uit het Worship Weekend als je het hele weekend er bent, zeker als je met je aanbiddingsteam gaat! Vandaar dat we je van harte willen aanmoedigen het hele weekend te komen. Op een later moment bieden we dagtickets aan, maar alleen op basis van beschikbaarheid. Als de conferentie vol is met weekendgasten, zullen er geen dagtickets verkocht worden.

Kan ik spontaan komen en me dan aanmelden?

In verband met de catering en de capaciteit van de locatie is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden.

Kan ik mijn ticket nog annuleren?

Op je boeking gelden de algemene voorwaarden van Stichting Opwekking. Je vindt ze hier.

Voor wie is het Worship Weekend bedoeld?

Het Opwekking Worship Weekend is voor iedereen die wil groeien in aanbidding. We moedigen aanbiddingsteam van kerken aan samen te komen en als team te groeien, en om nieuwe vormen van aanbidding te ontdekken.

Is er een leeftijdsgrens?

De minimale leeftijd is 12 jaar. De conferentie is niet geschikt voor gezinnen met kleine kinderen.

Staat je vraag er niet bij?

Heb je een vraag en/of opmerking over het Opwekking Worship Weekend? Stuur dan een mail naar registratie@opwekking.nl. Voordat je een mail stuurt, verzoeken wij je om alle informatie op onze site goed door te nemen.

Aanmelden

Is het jouw verlangen om dichter bij Gods troon te komen? Wil jij groeien in aanbidding – persoonlijk of als team – en een weekend lang zingen tot eer van God? Geef je dan vandaag nog op!